Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Вонредна владина седница во 17 часот

Денеска (петок, 22.05.2020 година), со почеток во 17:00 часот, Владата на Република Северна Македонија ќе одржи седница, која ќе се одвива преку видео-конференциска врска.

За заклучоците од седницата ќе информираме по нејзиното завршување.

error: Соддржината е заштитена.