Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Мажите лудуваат по жени родени во три хороскопски знаци

Секоја личност има критериуми според кои бара партнер, но астрологијата вели дека жените во овие три хороскопски знаци ги привлекуваат мажите без разлика на сѐ.

Нивната харизма и неверојатна личност го привлекува вниманието.

БИК

Жените родени во знакот Бик се многу шармантни, а мажите лудуваат за нив. Живеат живот по свои правила и сакаат мажи кои можат да им се прилагодат. Нивната безгрижност е нешто што најмногу го привлекува спротивниот пол.

ШКОРПИЈА

Тие привлекуваат со својат убавина и однесување. Сами на себе си даваат доста време при бирање на партнерот за да одберат правилно. Тешко е да се импресионираат, а мажите тоа многу ги привлекува.

БЛИЗНАЦИ

Тие се многу социјални, а ги првлеуваат мажите кои се подготвени за нив да жртвуваат сѐ.