Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Градежни работи на патот Хиподром – Стенковец

Виадукт трејд известува дека денеска ќе се изведуваат градежни активности при поставување на индуктивни јамки на Автопат А2, патен правец Хиподром-Стенковец, во времетраење од два дена, за што ќе се изврши промена на режимот на сообраќај.