Секогаш во средиштето на збиднувањата...

“Да сме среќни денес” е новиот сингл на Extavaganza бенд (видео)

Излезе новиот 5 по ред сингл на бендот Еxtravaganza кој е составен од Јовче Воденичаровски (вокал и гитара), Крсте Калевски (гитара) и Наум Секуловски (кахон,тапани) , насловен: “ДА СМЕ СРЕЌНИ ДЕНЕС”.

Музиката и Аранжманот се на Мијата и Ѓорѓи Вацев , додека текстот е на Мијата/Јовче Воденичаровски.

Планиравме да биде песна која ќе ја разигра публиката ама излезе песна со поодговорна задача: АНТИКОРОНА ТЕРАПИЈА, велат од Extravaganza бенд.

.
.

спонзорирано: