Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Замотала конец околу балон. Откако ќе ја видите причината, ќе посакате да го направите истото

Замотала конец околу балон. Откако ќе ја видите причината, ќе посакате да го направите истото

Велигденските јајца веројатно се најголемиот симбол на празникот.

Откако ќе ги декорирате Велигденските јајца, ви предлагаме да направите и вакви украси.

Неверојатно се вклопуваат со декорацијата на трпезата со Велигденските јајца.

Погледнете го видеото…

https://youtu.be/iShgTth8ZWg

спонзорирано: