Секогаш во средиштето на збиднувањата...

БРЗО И ЕДНОСТАВНО: Направете велигденски зајак од салфета (ВИДЕО)

Направете повеќе зајачиња од салфети и украсете ја вашата велигденска трпеза…

Бојата на салфетите изберете ја по желба.

За изработка на оваа симпатична декорација, потребна е салфета, дрвена штипка и малку конец.

Погледнете ги инструкциите во видото и уживајте со своите домашни.

спонзорирано: