Секогаш во средиштето на збиднувањата...

(ВИДЕО + ГАЛЕРИЈА) Битолчани го почитуваат полицискиот час – Широк сокак празен како никогаш досега

Во Битола се почитува полицискиот час.

Новинската агенција Centar.mk, која е единствениот национален медиум со седиште во југозападниот дел од Македонија со дневни 50-100.000 читатели, денеска од 18:30 – 19:30 беше на терен во Битола.

Полицијата вршеше проверка на сите возила кои поминуваа. Раздвиженоста беше минимална, на улица беа само возила на полицијата и комуналните служби кои ги чистеа патиштата, а можеше да се забелажат и возила на луѓе кои си заминуваа или одеа на работа.

Тивко и празно беше како никогаш досега беше и на Широк Сокак.

error: Соддржината е заштитена.