Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Започна асфалтирање на регионалниот пат Крива Паланка – с. Огут, прв пат после 40 години

Започна асфалтирање на регионалниот пат Крива Паланка – с. Огут, прв пат после 40 години.

Владата преку годишната програма на Јавното претпријатие за државни патишта и Македонија пат за 2020 година одлучи и издвои над 700.000 евра за рехабилитација на регионалниот пат Р2245, делница Крива Паланка – с. Огут и регионалениот пат Р2250, делница Крива Паланка – с. Луке.

error: Соддржината е заштитена.