Секогаш во средиштето на збиднувањата...

(ВИДЕО) Заев го “реши” Мицкоски: Jас ли треба да се засрамам? Зошто, затоа што вашата политичка партија во толпата во која што вие учествувавте, сакаше мене да ме убие и другите пратеници кои што беа

Вие држите тука морални предавања за настан каде што и вие бевте учесник. Вие треба да се срамите од моите лузни, му рече лидерот на СДСМ, Зоран Заев на Христијан Мицкоски од ВМРО ДПМНЕ.

– Насилството е осудено, сите доле се изманипулирани. Јас бев нападнат со лузни сум по целото чело, насекаде дел се гледаат, дел не се гледаат и јас треба дас е засрамам. Зошто? Затоа што вашата политичка партија во толпата во која што вие учествуваше, сакаше мене да ме убие и другите пратеници кои што беа, како можете да зборувате за тоа? праша Заев.


.