Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Вечерва нов вооружен грабеж на обложувалница во Скопје

Нов вооружен грабеж во Скопје.

Според сознанија на Centar.mk, околу полноќ на ул. 36 во село Трубарево Скопје, ограбена е позната обложувалница, од страна на двајца вооружени разбојници кои носеле фантомки на главата.

За немилиот настан кој е дел од низата грабежи на казина, обложувалници и аптеки кои што изминативе два месеци се случуваат низ Скопје, очекуваме официјална потврда од МВР.