Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Шилегов по вечерашното невреме низ Скопје: Започнавме со санирање и обезбедување проодност во градот. Внимавајте на безбедноста

– Започнавме со санирање и обезбедување проодност во градот. Внимавајте на безбедноста, напиша градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов кој оваа ноќ на лице место ја следи и решава новонастаната ситуација по невремето кое го погоди Скопје.