Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Во секој момент прес конференција во Влада: Што ќе објават Оливер Спасовски и Венко Филипче?

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Оливер Спасовски, Министерот за здравство доц. д-р Венко Филипче и д-р Жарко Караџовски, денеска (среда, 26.02.2020 година) во 16:30 часот ќе дадат изјава за медиумите во Медија центарот во Владата на Република Северна Македонија.

Засега нема информации за темата, но неофицијално се дознава дека е поради новонастаната ситуација со коронавирусот.

Следете не’, ќе следуваат нови детали.