Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Костадинов до Димовски: Утре Мицкоски организира протест за неправда – Извршителот Христијан продолжува по насоките на побегнатиот криминалец Никола Груевски

Не слушнав одговор од Димовски за што ќе биде утре протестот од страна на ВМРО ДПМНЕ, веројатно се кренал телефонот од Будимпешта и наеднаш Мицкоски, рече Костадин Костадинов од СДСМ, вечерва на ТОП ТЕМА на Телма, во дебатата со Илија Димовски од ДПМНЕ.

– Наеднаш Мицкоски организира протест, јас би рекол протест за неправда пред ОЈО и Врховен суд, тоа е истата таа форма на контра протести, контра маршеви што ја правеа 11 години дури беа на власт, кои што од една страна изгледаа трагикомично, во истата линија ВМРО ДПМНЕ со извршителот Христијан Мицкоски продолжува по насока секако на побегнатиот криминалец во Будимпешта Никола Груевски, вели Костадинов.