Секогаш во средиштето на збиднувањата...

СДСМ го честита Меѓународниот ден на мајчиниот јазик преку видео порака на Фејсбук

СДСМ го честита Меѓународниот ден на мајчиниот јазик преку видео порака на Фејсбук.

Људмил, Замир, Маријана, Милан, Љатифе, Ѓунер и Санела ги рецитираа своите омилени стихови на македонски, албански, влашки, српски, ромски, турски и босански по повод Меѓународниот ден на мајчиниот јазик.

Људмил, Замир, Маријана, Милан, Љатифе, Ѓунер и Санела ги рецитираа своите омилени стихови на македонски, албански, влашки, српски, ромски, турски и босански по повод Меѓународниот ден на мајчиниот јазик. 📖

Gepostet von СДСМ – Социјалдемократски сојуз на Македонија am Freitag, 21. Februar 2020

.