Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Илија Димовски еуфорично: Денес МВР заплени 1,3 тони – Најголема количина било кога запленета во РМ

фото: Принтскрин/РСЕ

Илија Димовски се огласи во јавноста по заплената на кокаин од страна на МВР:

– Во три години власт на СДСМ не слушнавме дека е запленет ниту еден килограм кокаин…

Денес МВР заплени 1,3 тони…

Најголема количина било кога запленета во РМ…

Слепи ли биле? Или…?, вели Илија Димовски.

Инаку повеќе информации за заплената на дрога се очекуваат утре. Кружат неколку информации за тоа колкава количина на дрога е пронајдена, но засега нема потврда од МВР.