Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Голема полициска акција во Скопје – Запленет кокаин

Според информациите на Тв21 во тек е полициска акција во селото Крушопек, Сарај, каде запленет e кокаин, јави телевизијата.

Првичните информации велат дека пратката прво стигнала од Америка во Бар, Црна гора, а потоа требало да се транспортира во Копер, Словенија.

Од засега непознати причини рутата е сменета и пратката завршила во Крушопек, информира тв21.

Големата акција ја потврди и Чулев, но засега постојат две информации за количината првата е дека запленети се 1 килограм дрога, а втората 1 тон.