Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Костадинов во „30 прашања со“: Режимот и репресијата кон граѓаните од ВМРО-ДПМНЕ беа пресудни да влезам во политиката

Кој филм можеш да го гледаш по сто пати, најдобриот совет што ти го дале, се само дел од 30-те прашањата што потпретседателот на СДСМ,Коста Петров му ги постави на Коста Костадинов, портпаролот на СДСМ во новото издание на “30 прашања со”.