Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Регулаторна со одлука: Соопштени новите цени на горивата

Регулаторна комисија за енергетика ги соопшти новите цени на горивата.

Со денешната одлука цените на горивата остануваат непроменети.

Еуросупер БС – 95 ќе се точи за 68 денари за литар, 70 денари ќе чини литар Еуросупер БС-98, 62,5 денари на Еуродизел (Д-V), a 51,5 денари литар ЕЛ-1.

цената на Мазутот М-1 НС е зголемена за 1.876 денари и се продава за 40, 424 денари по литар.