На прагот од новата 2020 година ви откриваме кои хороскопски знаци ќе бидат најсреќни.

Овен
Овните ќе имаат луда среќа, висок оптимизам, но и силен нагон да остварат сè што замислиле. Сепак треба да бидат внимателни да ги почитуваат законите, со цел да напредуваат без проблеми. Според астролозите, тие ќе имаат поддршка и од најблиските, и од колегите, а и здравјето ќе им биде одлично во текот на целата година.

Бик
Биковите ќе имаат среќа во сè што ќе се впуштат. Тие ќе бидат истрајни, како и дека здравјето добро ќе ги послужи во годините пред нив. Во текот на првите месеци, тие ќе доживеат и голем успех во полето на кариерата, но и во полето на љубовта. Со тек на време, ситуацијата ќе им станува само подобра. Особено финансиската.

Лав
Лавовите конечно ќе можат малку да воздивнат, по многуте години поминати во стагнација и мачење. Лавовите повторно ќе бидат во состојба да остарат сè што замислиле.

Девица
Девиците ќе имаат голема стабилност во текот на целата година, па затоа и можат слободно да очекуваат добри резултати во кариерата, подобрување на финансиската состојба и задржување на доброто здравје.

Вага
Родените во знакот на Вага во текот на целата година ќе ја ставаат љубовта на првото место. Тие максимално ќе уживаат во животот и ќе ги користат сите прилики што ќе им се пружат. Ќе почувствуваат нова позитивна енергија што ќе помогне да напредуваат и на професионален план, но и на приватен план. Ќе добијат многу пофалби од луѓето околу нив, но и ќе ги зголемат своите финансиски приходи.