Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Шилегов: Поставена мерна станица за мерење на нивото на загаден воздух на плоштадот на ВМРО во центарот на градот

Фејсбук статус на Петре Шилегов, градоначалник на град Скопје:
Поставена мерна станица за мерење на нивото на загаден воздух на плоштадот на ВМРО во центарот на градот.

Чистиот воздух и чистата животна средина немаат алтернатива.

#Скопје
#ЧекорПоЧекор

Во тренд…