Секогаш во средиштето на збиднувањата...

За прв пат се развиори македонското знаме на “The Mall” во Лондон, улица што води кон Бакингемската палата

За прв пат македонско знаме се развиори на The Mall.

Само за официјални посети се ставаат знамиња на оваа улица што води кон Бакингемска палата, како и за конференции од големо значење.