Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Шилегов: Подигаме нов дрворед во срцето на Скопје (Фото)

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов, на социјалните мрежи објави дека се работи на подигање на нов дрворед во центарот на градот.

„Подигаме нов дрворед во срцето на Скопје. Нови 26 високо квалитетни јавори ќе го красат нашиот град.

П.С. Во понеделник се возобновува и дрворедот со јапонски цреши на Максим Горки.“ – напиша Шилегов на Фејсбук.