Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Љупчо Николовски обзнани: Денес се случи скандал од страна на ВМРО-ДПМНЕ, во Собранието

Фејсбук статус на Љупчо Николовски, генерален секретар на СДСМ:

Денес се случи скандал од страна на ВМРО-ДПМНЕ, во Собранието.

ВМРО-ДПМНЕ, во комисијата за труд и социјална пoлитика одби дискусија за да се обештетат стечајците.

Исто така по завршување на дискусијата за законот за минимална плата, одбија да го стават предлогот на гласање за законот да продолжи во понатаношна фаза во Собранието.

ВМРО-ДПМНЕ се против граѓаните.
ВМРО-ДПМНЕ работи против интересите на граѓаните!

Затоа казната од граѓаните ќе ја добијат на 12-ти април!