Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Фото: Дебакл на Јанушев и ВМРО-ДПМНЕ во Пробиштип

Слаба посетеност на собирот на ВМРО-ДПМНЕ “Разговори за обнова на Македонија” во Пробиштип.

-Дебакл на Јанушев и ВМРО-ДПМНЕ, коментираат корисниците на социјалните мрежи.