Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Караванот граѓански трибини „На прав пат“ денеска во Струга

Караванот отворени граѓански трибини на СДСМ под мотото „На прав пат“ денеска ќе биде со граѓаните на општина Струга.

Граѓанската трибина ќе се одржи во Центарот за култура „Браќа Миладиновци“ во Струга, со почеток во 13.00 часот.

Свое обраќање на трибината ќе имаат: – Заменик претседателката на СДСМ Радмила Шекеринска, – Членот на ЦО и координатор на пратеничка група на СДСМ и коалицијата Јован Митрески, и – Претседателот на Комисијата за економија на СДСМ, Кирил Колемишевски.

Во тренд…