12.8 C
Скопје
15. јуни 2021
Centar.mk – Вести, бизнис, забава, спорт…
Македонија

Во живо: Обраќање на премиерот Зоран Заев од Битола

[🔴Живо] Отворање на првата регионална седница, прва во низа коишто во наредниот период ќе се одржуваат во различни региони од државата, заедно со градоначалниците од Пелагонискиот регион, од општините Битола, Прилеп, Крушево, Кривогаштани, Долнени, Новаци, Могила и Демир Хисар.

https://www.facebook.com/zaevzoran/videos/716575178858672/