Секогаш во средиштето на збиднувањата...

(Фото) Министерот Оливер Спасовски со нискобуџетен лет се враќа дома по работните средби со Даниелсон

По работните средби со Директорот на Генералниот Директорат за преговори, добрососедство и проширување на Европската Унија Кристијан Даниелсон и Комесарот за миграција, внатрешни работи,државјанство Димитрис Аврамополус Спасовски со нискобуџетната авиокомпанија визеер се враќа дома.

Оваа фотографија е доказ дека луксузирањата на функционерите се минато.

Недалеку се времињата кога функционерите од бившиот режим на државен трошок се луксузираа со бизнис класа летови најскапи ресторани и забави.

Loading…


Во тренд…