Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Фото: Болничка во обвинителството по доаѓањето на Боки 13

Брџа помош дојде денеска во обвинителството, каде Боки 13 треба да даде исказ.

Како што јавува репортерот на centar.mk Боки во видно лоша состојба дошол во судот, засега нема официјална потврда дека болничкото возило пристигнало поради Боки 13, но неофицијалните информации говорат дека нему му се слошило.

фото Centar.mk