Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Без струја делови на Кисела Вода и Центар

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека поради технички зафати во системот, без електрична енергија ќе останат делови на Кисела Вода и на Центар.

Во периодот од 8.30 до 15 часот без струја ќе биде дел од улицата Емил Зола и другите кај училиштето „Златан Сремац“ (општина Кисела Вода) и од 9 до 15 часот улицата Дамска (општина Центар)./Mafax

Loading…


Во тренд…