Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Функционер за пример: Сите дневници додека министеруваше ги донираше за хуманитарни цели – повика да го сторат тоа сите

Фејсбук статус на генералниот секретар на СДСМ Љупчо Николовски:

Сите дневници во мојот мандат како министер ги донирав во хумани цели.

Очекувам дека избраните функционери ќе бидат пример кога се на позиција.

Уште повеќе, се откажав од функцијата и од сите привилегии.

За да гаѓаните се пред сите нас.

Затоа сум за кратење на бенефиции на избраните и именувани лица.

Со пример да покажеме!

Сите дневници во мојот мандат како министер ги донирав во хумани цели. Очекувам дека избраните функционери ќе бидат…

Gepostet von Ljupcho Nikolovski am Samstag, 21. September 2019

error: Соддржината е заштитена.