Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Љупчо Николовски ја соопшти убавата вест за Македонија

– Добри вести денеска стигнаа од Република Чешка.

Парламентот на Република Чешка, гласаше „за“ и го ратификуваше Протоколот за членство на Република Северна Македонија, во #НАТО!

#WeAreNATO, напиша генералниот секретар на СДСМ, Љупчо Николовски.