Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Голема акција на македонската полиција во Скопје

Голема полициска акција вчера се спроведувала во Сарај, како и во селата Грчец и Студеничани, пренесе „Алсат“.

Како што дознава Алсат, во акцијата на македонската полиција учествувале припадници на редовната полиција и единиците за брзо распоредување.

Се очекуваат детали во текот на денешниот ден.