Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Пред нас 2 споени викенди

По Голема Богородица- 28 август кога одморивме од работните обврски, следен неработен ден е 8 Септември, кој се паѓа во недела, па затоа се преместува и нема да се работи во понеделник.

Потоа следи 11 Октомври (петок), Ден на народното востание, со што добиваме повторно споен викенд.

error: Соддржината е заштитена.