Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Почнала да го сече тестото на мали ленти. Кога ќе видите што направила веднаш ќе одите во кујна!

Ќе се сложите со нас кога ќе кажеме дека нема таков човек кој не сака слатко.

Повремено треба да изедеме и нешто слатко бидејќи таквите намирници поттикнуваат продукција на ендорфин кој испраќа сигнали на задоволство. Токму поради тоа ги обожаваме разните специјалитети…

Во продолжение погледнете како да направите благ помфрит од јаболка. Да, добро прочитавте! Потребни ви се само неколку состојки и половина час време.

Loading…


Во тренд…