Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Медиуми блиски до опозицијата фатени на дело како шират лажна вест

Лажни вести фатени на дело, граѓаните бараат реакции од еснафот и од државата.

– Стварно не знам што се постигнува со вакви фото монтажи. Уште помалку зошто нема реакции ниту од професионалниот еснаф , ниту од државата., вели Филип Херин кој ја разоткри оваа лажна вест.

Стварно не знам што се постигнува со вакви фото монтажи. Уште помалку зошто нема реакции ниту од професионалниот еснаф , ниту од државата.

Gepostet von Filip Herin am Sonntag, 18. August 2019