Секогаш во средиштето на збиднувањата...

(Фото) Еспресо 40, макијато 50, сок 60 денари – Бадијала цени на популарните плажи во Преспа

Еспресо 40, макијато големо 50, а кока кола 60 денари. Голема кисела вода од еден литар 70, голема пица за 220 денари – ова се актуелните цени на популарните плажи во Претор.

Освен евтини цени на храна и пијалоци преубавите и модерни комплекси во Претпр, Отешево, Стење, Крани и Сливница нудат солидни цени за сместување.

Ова лето Преспа буквално е преполна со туристи.

спонзорирано: