Секогаш во средиштето на збиднувањата...

СДСМ уште еднаш го праша Мицкоски: Дали со еден од осомничените на кои им е одредена мерка притвор имал неколку средби во позната дискотека, а потоа и во белиот дворец? Дали посегнал по парите на еден од осумничените?

Соопштение за јавност на СДСМ – реакција на соопштението на ВМРО-ДПМНЕ:

Мицкоски да не бега од одговори, да каже дали се сретнал со еден од осомничените?

Христијан Мицкоски да не бега од јавноста туку да одговори:

Дали со еден од осомничените на кои им е одредена мерка притвор имал неколку средби во позната дискотека, а потоа и во белиот дворец?

Дали посегнал по парите на еден од осумничените?

Во тренд…