Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Најавена прес конференција во СДСМ

Денес, во 15.15 часот во седиштето на СДСМ прес конференција ќе одржи Костадин Костадинов, портпарол и пратеник на СДСМ.

Очекувајте вклучување во живо на следниов ЛИНК.