Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Патниот правец село Исти Бањи-брана Калиманци затворен за сообраќај

Патниот правец село Исти Бањи-брана Калиманци км.259+300 затворен е за сообраќај за сите категории возила, информира АМСМ.

Сообраќајот ќе се одвива по алтернативни патишта.За патнички и полутешки моторни возила сообраќајот ќе се одвива праку Виница-Бигла –Делчево, а за товарни моторни возила од сите категории Виница-село Смојмирово-Делчево.

error: Соддржината е заштитена.