Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Министрите Оливер Спасовски и Трајан Димковски во Преспа, по катастрофалното невреме

Министрите за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски и за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска ќе ги посетат наеелените места од Преспанакиот регион погодени од невремето, автокампот Крани, село Наколец и сите околни села што беа погодени од синоќешното невреме.

error: Соддржината е заштитена.