Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Дали Вашата партија ќе држи Конгрес во Солун му рече Бојан Маричиќ на Илија Димовски кој претходно праша Дали Турција ќе го анексира Кипар

Дали Вашата партија ќе држи во Солун му рече Бојан Маричиќ на Илија Димовски кој претходно праша Дали Турција ќе го анексира Кипар, во вечерашното гостување на ТВ 24.

Димовски во речиси целата дебата прашува Дали Турција ќе го анексирала Кипар или Русија Крим, на што доби солиден повратен одговор од Маричиќ дали ВМРО ќе го оддржи конгресот во Солун или во Костур, на што Димовкси не кажа ништо.

Во тренд