Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Топлината ве излудува? Еве како да направите ефтин клима уред за само неколку минути

принтскрин/јутјуб

Понекогаш топлината на лето е неподнослива, а не може секој да си дозволи клима уред во својот дом. Овој човек ќе ви покаже како да направите ефтин клима уред за само неколку минути.

Вентилатор и мраз се вашиот спас.