Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Чекор кој го поздравија многумина: Премиерот Заев фокусиран на резултати, го презема ресорот финасии во свои раце

Премиерот Зоран Заев е фокусиран на резултати во економијата и го превзема на свој грб ресорот со финансиите во земјава.

Од владејачката партија за Centar.mk брифираат дека ова е јасен показател дека после надворешната политика, следвуаат храбри чекори во економијата, социјалната политика и финансиите, а на чело на оваа нова економска иницијатива ќе биде токму Заев.

Ваквиот пред се храбар чекор, наиде на поздравување кај македонската јавност на социјалните мрежи.

error: Соддржината е заштитена.