Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Трик: Еве како најдобро да сервирате лубеница

Лубеницата е едно од најпопуларните летни освежувања.

Постојат бројни начини како да ја исечете и сервирате, а овој е навистина едноставен и практичен.