Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Прекрасна мала куќа за само 28.000 денари (видео)

Ова е едноставна, но удобна мала викендица направена од природни материјали.

Изградбата го чинела 500 долари (околу 28.000 денари), а резултатот е прекрасен.

Мала група пријатели му помогнала во изградбата, а ова е нивната приказна…