Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Направете прекрасна скара со помош на стари автомобилски бандажи (видео)

Интернетот е чудесен! Секојдневно налетуваме на некој генијален совет или направи-сам проект кој во целост ќе не воодушеви, но она што ќе го видите во продолжение е навистина неверојатно.

Погледнете како чекор по чекор да направите скара од стари автомобилски бандажи:

https://www.youtube.com/watch?v=3MfnfRGzfkk

спонзорирано: