Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Комплетна куќа за 1.000 евра – од темел до покрив

Се повеќе семејства се одлучуваат за ова алтернативна куќа – колиба. Многу се едноставни за изградба а не чинат многу.

Погледнете…

спонзорирано: