Секогаш во средиштето на збиднувањата...

ВИДЕО ОД ДРОН: Игла да фрлиш нема каде да падне…плоштадот „Македонија“ полн!

ВИДЕО ОД ДРОН: Игла да фрлиш нема каде да падне…плоштадот „Македонија“ полн!

Игла да фрлиш нема каде да падне…плоштадот „Македонија“ полн!

Игла да фрлиш нема каде да падне…плоштадот „Македонија“ полн!Видео: МРТ

Gepostet von SPORTM.mk am Montag, 3. Juni 2019

извор: Sportm.mk

спонзорирано: