Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Видео: Градоначалникот Шилегов ги пречека шампионите на скопскиот аеродром

Градоначалникот Петре Шилегов кој е иницијаторот за вечерашната голема прослава на централниот плоштад во Скопје ги дочека хероите на скопскиот плоштад.

спонзорирано: