Секогаш во средиштето на збиднувањата...

Најнова вест: Врие од полиција на секој чекор низ Скопје, во тек е голема полициска акција против дивите тркачи и брзото возење

фото илустрација

Во моментов, во тек е голема акција на полицијата во Скопје, во потегот од Порта Влае па се до Сарај, дознава Centar.mk.

Врие од полиција на секој чекор.

Според сознанија на Centar.mk се санкционира брзото возење, а се ловат и дивите тркачи со мотори и автомобили.